Η Εταιρία μας

Η εταιρία Σίμος Παπαδόπουλος Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1925. Η αρχική έδρα της βρισκόταν στην πόλη της Πρέβεζας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα. Η διοίκησή της βρίσκεται τώρα στα χέρια της 3ης γενιάς. Προσφέρει στην ελληνική αγορά εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα φρούτα (αχλάδια, κορόμηλα, ακτινίδια, ροδάκινα, κεράσια κ.ά.) και λαχανικά (μανιτάρια, ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες κ.ά.), κάνοντας πωλήσεις χονδρικής σε καταστήματα πώλησης φρούτων, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και super market.

Η ποιότητα των συστημάτων ψύξης και μεταφοράς, εξυπηρέτησης καθώς και ασφάλειας των τροφίμων κατά τη μεταφορά, πιστοποιείται με τα ISO 9001 και ISO 22000 που διαθέτει η εταιρία μας.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής: Τα προϊόντα συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις μας με δική μας οργάνωση. Η διακίνηση και η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Διαθέτουμε ψυγεία ελεγχόμενης ψύξης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους φόρτωσης και αποθήκευσης. Την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας υποστηρίζει η χρόνια και άριστη συνεργασία με διακεκριμένους προμηθευτές - εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού.